Onze wijkgemeente is op 1 januari 2014 ontstaan door samenvoeging van de wijkgemeenten Julianakerk, Kruispunt – Open Huis en Osseveld/Woudhuis (Het Bolwerk).

We willen ons zelf zien als een kerk met een knipoog. Naar ons idee komt hierin tot uitdrukking dat je wordt gekend en dat God groter is dan je eigen geloof, je eigen waarheid. Je mag dan ook met een glimlach kijken naar je eigen gelijk . Binnen onze gemeente willen we dan ook niet dogmatistisch zijn, maar ruimte geven aan de verschillende manieren van geloven. We hopen dat u binnen onze gemeente daar iets van ervaart.  ” Zie mij toch aan Heer, met andere ogen met een knipoog van u zou ik al geholpen zijn”  (Karel Eijkman uit: Een knipoog van u zou al helpen. p. 52)

Sinds september 2016 kerken we in de verbouwde Julianakerk, Deventerstraat 91.

• ds. Corma Baas

• ds. Jaap Kappers