Online luisteren

Wilt u luisteren naar een dienst van de Drie Ranken, de Goede Herderkerk, de Jachtlaankerk of de Grote Kerk? Dan kunt u via de website van Kerkomroep diensten live luisteren of terugluisteren.

Voor het luisteren van diensten vanuit de Eben Haëzerkerk kunt u naar de site van Kerkdienst Gemist. De diensten van de Protestantse Wijkgemeente Apeldoorn Noord Oost vanuit de Julianakerk kunt u hier beluisteren of terugluisteren.

Kerkradio

De Kerkradio Apeldoorn verzorgt al meer dan 50 jaar radio-uitzendingen van kerkdienstenan de Protestantse Gemeente voor iedereen die wil luisteren, maar speciaal voor mensen die aan huis zijn gebonden.

Een team van ± 7 enthousiaste medewerkers staat iedere zondag voor u klaar om de uitzending te verzorgen. De diensten worden uitgezonden vanuit onze radiostudio in De Hofstad. Het merendeel van de diensten wordt “live” uitgezonden.

Onze kerkzender kunt u, in geheel Apeldoorn, ontvangen op de FM-band op 87,6 MHz via de “ether” m.b.v. een gewone (draagbare) radio of via de kabel (UPC) op 91,1 MHz. (kanaal nr. 13 in de zendertabel van UPC).

Uitzendschema:                             Ochtenddienst:                                                     Avonddienst:
1e zondag van de maand:                 De Hofstad                                                             Zangdienst uit De Hofstad
2e zondag van de maand:                De Hofstad                                                             Grote Kerk
3e zondag van de maand:                De Hofstad                                                             Drie Ranken
Extra zondag van de maand:          De Hofstad
Laatste zondag van de maand:       De Hofstad                                                             DMB-dienst uit de Grote Kerk

Overige diensten zoals de bid- en dankdag voor gewas en arbeid, de Paascyclus, Kerstnachtdiensten en oudejaarsavond.

In de rubriek “Erediensten” van Perspectief is te lezen welke diensten de Kerkradio uitzendt.

De Kerkradio van Apeldoorn is financieel zelfstandig en wordt geheel bekostigd uit giften. Uw bijdragen stellen wij dan ook zeer op prijs.

Giften

Een gift voor de bestrijding van de onkosten kunt u storten op;

giro 85.90.54 t.n.v. Kerkradio van Apeldoorn
(adres penningmeester: Pinksterbloem 109, 7322 GS Apeldoorn)

Opnamen

Van veel diensten, die de Kerkradio uitzendt, wordt een opname gemaakt. Tegen geringe vergoeding kunt u daarvan een kopie verkrijgen. Bij voorkeur op een USB-stick, maar op een CD-rom of op een cassettebandje (als het echt niet anders kan) is ook mogelijk. De kosten bedragen € 5,-. Als u zelf een USB-stick meebrengt hoeft u niet te wachten en is het gratis!
Als u problemen heeft met de ontvangst van de Kerkradio, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

U kunt dan bellen naar 3604282 (Bert van Asselt) of  5415844 (Henk de Boer) of mailen naar kerkradio@pkn-apeldoorn.nl, via www.dehofstadapeldoorn.nl of hensdeboer@upcmail.nl.