Over ons

Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente Apeldoorn. Geroepen door God en gedragen door Zijn liefde willen wij als kerk in Apeldoorn leven uit het geloof in Jezus Christus.

Op deze website vindt u nieuws, informatie over kerkdiensten, evenementen, de verschillende wijkgemeenten, en de organisatie hierachter. In het menu aan de rechterkant vindt u alle informatie over de organisatie van de Protestantse Gemeente Apeldoorn.

Kerkplein7

Kerkplein7 is verantwoordelijk voor alle Apeldoorn-brede activiteiten van de Protestantse Gemeente Apeldoorn en daarmee het gezicht naar buiten. We zijn er voor missionair werk, jeugdwerk, communicatie, vorming & toerusting, ouderenpastoraat en gemeenteopbouw. Ook de pioniersplekken vallen hieronder. Kerkplein7 is een orgaan van bijstand van de Algemene Kerkenraad.

Op de website van Kerkplein7 vindt u meer informatie.

kinderen-stadhuis

Pioniersplekken van de Protestantse Gemeente Apeldoorn

De Protestantse Gemeente Apeldoorn heeft 4 pioniersplekken:

De Fontein
De geloofsgemeenschap De Fontein is een jonge wijkgemeente in opbouw.

De Verwondering
Bijbelvertelplek voor alle leeftijden.

Thirsty
Pioniersplek gericht op dertigers.

De Sleutel
Pioniersplek gericht op kinderen in de wijk Kerschoten in Apeldoorn. Deze pioniersplek is partner met Stimenz, Joker en de Open Hofkerk.