Geloof ・Hoop ・Liefde

Tweetal activiteiten van De Kap

Dinsdag 12 april

Koffieochtend Steun na Partnerverlies

Speciaal voor mensen die hun partner zijn verloren organiseert de Kap op dinsdag 12 april een koffieochtend. Contact met lotgenoten geeft steun, herkenning en erkenning. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig. Ervaringsdeskundige gastvrouwen heten je vanaf 10:00 uur van harte welkom bij de Kap aan de Regentesselaan 2-B in Apeldoorn.

Aanmelden is niet nodig en de koffie is gratis, dus kom gerust langs!! 

 

Woensdag 13 april

Ontspannen fietstocht voor Apeldoornse mantelzorgers

Samen fietsen is gezond. Niet alleen voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je mentale welzijn. En het is ook nog eens gezellig. Vandaar dat de fietsclub voor Apeldoornse mantelzorgers woensdag 13 april weer in het zadel klimt voor een mooie route in de omgeving.

De deelnemers vertrekken om 10:00 uur vanaf het kantoor van de Kap aan de Regentesselaan 2-B, nadat ze eerst gezamenlijk een kopje koffie hebben gedronken.

Tijdens de ontspannen fietstocht genieten de deelnemers van de natuur terwijl ze ondertussen een beetje kletsen en ervaringen uitwisselen. Rond 14:00 uur zijn ze weer terug bij de Kap.

De fietsclub trekt er iedere tweede woensdag van de maand (t/m oktober) op uit. Ben je mantelzorger en heb je zin om mee te fietsen? Dat kan! Meld je aan bij Bianca Zwolsman via 055 529 55 20 of mail naar . Er zijn geen kosten aan verbonden.