Geloof ・Hoop ・Liefde

Spetterende optredens Gospel Impuls op 5 november in Apeldoorn

De Koninklijke Christelijke Zangers Bond [KCZB] organiseert op zaterdag 5 november a.s. een groots opgezette Gospel Impuls in Gebouw 055, Condorweg 1 in Apeldoorn.

De deelnemende gospelkoren uit de regio Oost van de KCZB brengen met een spetterend optreden het beste uit hun repertoire.

Van de deelnemende Gospelkoren komen er 2 uit Apeldoorn te weten: The Young Church Singers en Vocation. De overige koren zijn:

Gospelkoor Rejoice uit Holten, Gospelkoor Masjiach uit Scherpenzeel, Gospelkoor Testimony uit Zwolle, Gospelkoor The Joysingers uit Dinxperlo, Zanggroep El Shaddai uit Wierden, Sound of Gospel uit Utrecht, Interkerkelijk koor Eljakim uit Zaltbommel en Gospelkoor Onderweg uit Almelo.

Ongeveer 280 zangers treden op in het middag-en avondprogramma.

Het middagprogramma begint om 14.00 uur. Na een korte pauze en een soundcheckperiode begint om 18.45 uur het avondprogramma. In de tussenliggende pauze vindt er een Vocal workshop plaats onder leiding van Debora Vroege.

Om +/- 22:00 uur vindt de sluiting van dit grootste evenement plaats.

Meer informatie over de indeling van het programma vindt u op de Facebook pagina van KCZB Regio Oost en op de KCZB website www.kczb.nl.

De deelnemende koren en de organisatie heten u van harte welkom als bezoeker van deze zeer speciale Gospel Impuls 2022. Voor de bestrijding van de onkosten vindt er een collecte plaats. De toegang is GRATIS.