Schuif aan bij Alpha-cursus in Apeldoorn

Schuif aan. Twijfel je wel eens aan het christelijk geloof? Rondlopen met twijfels of denken dat komt later wel, is geen goed idee. En dat hoeft ook niet, want er is Alpha.

Schuif aan op deze gezellige en leerzame avonden voor iedereen van jong tot oud, gelovig of ongelovig. We starten met een maaltijd en gaan dan een korte film kijken om daarna in een kleine groep te praten over dat wat je bezig houdt. Het is laagdrempelig en vrijblijvend, met respect voor ieder mening. Wat als het je lukt om samen met een vriend of bekende te komen, al is het maar om een kijkje te nemen op de eerste avond? Zou dat niet geweldig zijn en een feest in de hemel?

Alpha is interkerkelijk en start op 19 september in Filadefia, op 6 oktober in de Tabernakelkerk en op 13 oktober in de baptistengemeente. De Fontein zal later in dit seizoen starten. Ik daag je uit: kom samen naar de eerste avond om te proeven of het iets voor je is!

Meer info www.alpha-cursus.nl . Opgave 0625186376