Er viel weer veel te zien en te horen in de Grote Kerk in Apeldoorn afgelopen zomer.Het Muziekpodium was een succes, evenals de tentoonstellingen.Totaal zijn er ruim 4000 passanten/bezoekers geweest, verdeeld over 23 middagen. We weten dat zowel de deelnemers als de luisteraars hebben genoten.

Het goede nieuws: in de zomer van 2020 gaan we het Muziekpodium opnieuw organiseren.
We nodigen leerlingen van de muziekscholen, organisten en ensembles uit om zich aan te melden. De uitnodiging geldt zeker ook voor jongeren. Onze Speelregels staan op de website: https://www.grotekerkapeldoorn.nl/bezoekersinformatie
We nodigen u uit om op een informele manier plezier te beleven aan muziek en kunst in de Grote Kerk.
De kerk is komende zomer open op alle zaterdagen van 11.00-16.00 uur.

En op zondagen na de Eredienst vanaf ca. 11.30 – 16.00 uur
Vanaf 27 juni tot en met 12 september 2020.
Het Muziek Podium is ’s middags van 14.00-16.00 uur.

Eventuele exposities die tijdens de Open kerk worden georganiseerd worden in een later stadium bekend gemaakt.
De reactie(s) om muzikaal deel te kunnen nemen zien we graag zo snel mogelijk en met belangstelling tegemoet! We kunnen dan zoveel als mogelijk rekening houden met voorkeuren. Reacties svp naar: of via 06-26570654.