Geloof ・Hoop ・Liefde

Benefietconcert voor Oekraine

Zondagmiddag 20 november van 15.00 tot 17.00 uur vindt er een benefietconcert voor Oekraïne plaats, door de virtuoze accordeonist Oleg Lysenko, in de Julianakerk Apeldoorn. De gehele opbrengst gaat naar Oekraïne.

Oleg Lysenko geeft deze middag samen met zijn accordeon/bayan leerlingen een benefietconcert voor zijn thuisland Oekraïne. De opbrengst is bestemd voor de aankoop van een ambulance. Eventueel kan ook bij het concert een extra donatie gedaan worden. Oleg is een virtuoos accordeonist (conservatoria van Kyïv en Rotterdam), specialiseerde zich in de Argentijnse tango op bayan en bandoneon. Hij schrijft muziekarrangementen voor theaterproducties.

Hij woont twintig jaar in Nederland, maar zijn moeder en broer wonen nog daar. Oleg zet zich met zijn muziek in voor zijn thuisland. In Oekraïne is dringend behoefte aan goed uitgeruste ambulances om levens te redden in oorlogsgebied. Met deze inzamelingsactie en door benefietconcerten te spelen door het hele land probeert hij geld in te zamelen voor een ambulance in de regio Poltava, waar zijn familie vandaan komt.

Leerlingen die optreden: Bert Hoogeveen, Juul Grootenboer, Thomas Grosshanten, Stefan van Kaam, Anja Goossenaerts (BE), Roelof Stufken, Dick Delsman, Doro Jellema, Luka Lysenko en Ilya Lysenko.

Tickets à 15 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen tot 12 jaar zijn verkrijgbaar. (Indien u het concert wilt bij wonen maar de financiële middelen niet heeft dan kunt u contact opnemen met de diaconie ()).