Welkom in de Grote Kerk van Apeldoorn.
Naast het genieten om weer naar binnen te mogen wandelen, kunt u ook de expositie ‘Kunst in Vrijheid’ bekijken. Prachtig werk van 21 bekende kunstenaars uit Apeldoorn zullen u verbazen. Verder het ‘Monument van de Bevrijding’, met 12 objecten door Bert Loman.
Overige exposanten zijn: Kees Blom, Mieke Diekmann, Bert Diks, Wilma Keller, Ton van Kooten, Dio Konijnenberg, Ingrid van der Krol, Nard Kwast, Anke Land, Bert Loman, Pieter Manintveld, Roel Ottow, Ferry Staverman, Stephan Peters, Mirjam Tiggeloven, Milena Tlusta, Carel Velthoen, Menno Vos, Rob Weddepohl , Jolien Westerbroek en Gera Zoet.

Geopend alle zaterdagen tussen 4 juli-12 september van 10.00-16.00 uur. Gratis entree. Aanmelding vooraf is niet nodig. Parkeren kan achter de kerk. We werken volgens de RIVM en PKN voorschriften.

Info www.grotekerkapeldoorn.nl