Geloof ・Hoop ・Liefde

Op zondag 22 december, om 19:00 uur, organiseren de Grote Kerk en de Goede Herderkerk een Top2000-kerkdienst in de Grote Kerk aan de Loolaan in Apeldoorn. De monumentale Grote Kerk aan de Loolaan in Apeldoorn biedt voor het derde jaar op rij een podium aan de top band Major Seventh. Het Apeldoorns Popkoor verleent haar medewerking aan deze bijzondere happening door een spetterend voorprogramma te verzorgen.

Tijdens deze bijzondere muzikale viering komen nummers van artiesten met klinkende namen voorbij: Queen, Guns ’N Roses, Ramses Shaffy, U2, Bløf, The Script, Lady Gaga en nog veel meer! Een mooi voorbeeld is de bekende hit van Lauren Daigle ‘You say’. Het thema van de avond ‘You say I am loved’ vindt hier zijn oorsprong.

Zondag 22 december gaan de deuren van de Grote Kerk om 18:00 uur open. Het voorprogramma begint om 18:30 uur. De kerkdienst start om 19:00 uur. Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te genieten en elkaar te ontmoeten met een drankje! De toegang is gratis. De opbrengst van de collecte is bestemd voor kwetsbare kinderen in Moldavië voor wie het leven vaak donker is.