Geloof ・Hoop ・Liefde

Acht keer per jaar organiseert oecumenische werkgroep Bidden met de Benen een wandeling in of rondom Apeldoorn met een meditatief thema.

Deze wandelingen beginnen steeds om 9.30 u.in een kerk of kapel. Na een korte meditatie, een pelgrimszege en de uitreiking van de route kunnen mensen individueel of in groepjes op pad gaan. Er is, behalve in de wintermaanden, een korte ( ± 10 km. )en een lange ( ± 15 km. )route. Wandelen brengt je dichterbij jezelf, en de thema’s zijn zo gekozen dat deze dat ook doen. In elke route zit ook een stilte-wandeling, waarin alle ruimte is om de verbinding te zoeken met de natuur om je heen en de meditatieve vragen die worden aangereikt. De deelnemers aan de korte en de lange route vinden elkaar weer bij een horecagelegenheid waar onder het genot van koffie of thee bijgepraat kan worden en daarna loopt iedereen weer terug naar het beginpunt van de tocht.

Deelname is gratis; een vrijwillige bijdrage in de kosten is welkom.

Aanmelden is niet nodig. Informatie over de startpunten kunt u vinden in  Op Weg. Voor meer informatie zijn de volgende personen beschikbaar:

  • Henri ten Brinke, tel. 055-3015015,
  • Ronald Dashorst, 06-16912727,

De nieuwsbrief kunt u aanvragen op .

Sinds kort is er ook een Facebookpagina; BiddenmetdebenenApeldoorn. De wandelingen worden ook aangekondigd via de website en de Facebookpagina van PKN-Apeldoorn.

Voel je welkom om mee te wandelen!