Uw tuin of bloembak weer voorzien van potgrond, tuinaarde of mest en tegelijkertijd een goed doel steunen. Dat kan ook dit jaar weer!

Traditiegetrouw organiseren de PKN-kerken in Apeldoorn-West jaarlijks, als het voorjaar intreedt, de compost en tuinmaterialen actie. De opbrengst gaat dit jaar naar De Herberg, het inloophuis van het citypastoraat aan de Deventerstraat. Dit huis is een warm en onmisbaar plekje in de binnenstad van Apeldoorn voor mensen die in het dagelijks leven niet het gehoor en aansluiting vinden, welke zij verdienen. In De Herberg vinden de bezoekers dat voor ieder mens onmisbare stukje gezelligheid, dat luisterend oor en die essentiële aandacht om mens onder de mensen te kunnen zijn.

Door het wegvallen van subsidies en huurinkomsten wordt de exploitatie van de Herberg een steeds grotere uitdaging. Door het organiseren van deze compostactie willen de Goede Herderkerk en de Jachtlaankerk het citypastoraat graag een steuntje in de rug geven. Doet u mee?

U kunt online bestellen via www.jachtlaankerk.nl/compost vóór 4 maart. Op 10 maart kunnen de compost en andere materialen worden afgehaald bij de Goede Herderkerk, Asselsestraat 199, maar wij bezorgen uw bestelling ook met plezier overal in Apeldoorn en naaste omgeving.