Geloof ・Hoop ・Liefde

Al eerder organiseerde De Verwondering een dag voor vrouwen om in balans te komen of te blijven. Het werd een mooie inspirerende dag. Daarom opnieuw een aanbod ‘op verhaal te komen’. Een dag met TIJD voor JEZELF, om RUST, INSPIRATIE en ENERGIE op te doen. Kom in Balans met verhaal, dans en meditatieve oefeningen.

Wanneer stond JIJ op nummer één van je prioriteitenlijstje? Gun jezelf een dag waar dat zo is!

Programma

Op het programma staat een bijbelvertelling met eenvoudig beeldmateriaal met aansluitend een verwonderingsgesprek en een creatieve verwerking. Verder deze dag sacrale dansen en een meditatieve oefening in de vorm van een labyrint met opdrachten.

Bijbelverhalen zijn voor de een geloofsverhalen, voor de ander oer-verhalen over het leven. Voor iedere interpretatie is bij ons respect en ruimte.  Juist diversiteit geeft nieuwe inzichten. Het zijn in ieder geval Verwonderingsverhalen! De dansen zijn eenvoudig en voor iedereen uit te voeren, indien nodig kunnen ze worden aangepast.

Deze keer vertellen we het verhaal van de Samaritaan. Een verhaal dat de vraag stelt wanneer en wie jij wil helpen. En door wie en wanneer jij geholpen wilt worden. Wanneer geef je, wanneer geef je je over? Kun je allebei of doe je liever alleen een van de twee?

De sacrale dansen en de meditatieve oefening zullen ook op deze thema’s zijn afgestemd.

Door de meditatieve uitwerking van het dansen, het luisteren en verwonderen over het verhaal dat verteld wordt, kom je tot rust. Door jezelf vragen te stellen en de stilte te zoeken bij het creatieve verwerken en de meditatieve oefening, beleef je het verhaal op een wijze die inzichtgevend op je eigen leven werkt.

Van harte welkom!

De begeleiding is in handen van:

  •  Els Lagerweij:   Docent Sacrale Dans en verhalenverteller
  • Mariska Litjes: Theoloog en verhalenverteller
  • Cora Krispijn:   Psycholoog en verhalenverteller

Informatie

Datum :       vrijdag 18 mei 2018
Tijd :            9:45 u tot 16.00 uur
Voor wie :   Vrouwen van alle leeftijden
Plek :            Huis van Verhalen, Koninginnelaan 3/5 Apeldoorn
Kosten :       Geef wat het je waard is.  (De onkosten zijn voor ons minimaal 25 euro p.p.)
Lunch :        Wordt verzorgd (diëten graag doorgeven bij aanmelding)
Opgave :       of bel 06-315 371 69  vóór 11 mei 2018
N.B.   Minimaal aantal deelnemers is 7, maximaal 10
Website :      www.verwondering-apeldoorn.nl