Dit jaar bestaat de Grote Kerk in Apeldoorn 125 jaar. Voor de jeugd wordt dit op zondag 17 september gevierd met een speciale kinder- en jongerenviering. We starten om 10.00 uur in de Grote Kerk en zullen vervolgens op ludieke wijze vertrekken naar onze eigen viering in de tent op het parkeerterrein naast de Grote Kerk. Het thema van deze viering is “Feest”. Speciaal hiervoor is Matthijs Vlaardingerbroek uitgenodigd. Matthijs Vlaardingerbroek is een christelijke verhalenverteller, buikspreker en goochelaar. Samen met zijn pop Henkie neemt hij ons mee in het thema, zoals altijd inspirerend, authentiek, vol humor en interactief!

Kinderen en jongeren vanaf 4 jaar zijn van harte welkom om met ons mee te feesten. Voor de allerkleinsten is er oppas in Gebouw Irene naast de Grote Kerk.