Iedere laatste zondag van de maand wordt er in de Grote Kerk Apeldoorn een speciale avonddienst gehouden. De diensten zijn laagdrempelig en worden door veel Apeldoorners bezocht maar er komen ook veel bezoekers uit de wijde omgeving. Een dienst van bezinning met iedereen die er belangstelling voor heeft, waarbij de liederen die worden gezongen bekend en gemakkelijk zijn mee te zingen.

DV Zondag  27 mei  gaat voor ds. P.M. van der Meulen.
Thema: “Niemand heeft de waarheid in pacht, toch?”
Meewerkende:  organist Wim Magré, Next Generation uit Apeldoorn.
Aanvang 19.00 en vanaf 18.45 samenzang.

Next Generation

Het koor Next Generation bestaat uit 40 enthousiaste zangers en zangeressen die zowel gospel als worship songs zingen in het Engels en Nederlands. De koorleden variëren in leeftijd vanaf 40 jaar.

Next Generation brengt in haar optredens door zang, muziek en enthousiasme de positieve boodschap van geloof, hoop en liefde. Zij zingen en swingen uit volle overtuiging met hart en ziel. Zij treden op in verschillende kerken en begeleiden kerkdiensten, zangdiensten, jeugddiensten en huwelijksdiensten. Ieder optreden straalt enthousiasme uit en de liefde voor God. Ingetogen, rustige nummers maar ook uitbundige, vrolijke nummers zorgen ervoor dat je wordt ‘geraakt’ tijdens hun optredens.

Next Generation staat onder muzikale leiding van André Bijleveld. Hij is dirigent van onder andere de bekende formatie Gospel Boulevard. Het koor treedt zowel met als zonder muzikale begeleiding van de bandleden op. De muzikanten van Next Generation band zijn: drummer Bas Prins, bassist Ron Hesselink, keybord Peter Rolleman, gitarist Harm-Jan van Zeben en André Bijleveld op piano.

Meer informatie

Wil je meer informatie over gospelkoor Next Generation, kijk dan op www.ycs.nl. En heb je een specifieke vraag, mail die dan naar .
Je kan Gospelvereniging The Young Church Singers ook via social media volgen:
Twitter: @therealYCS
Facebook: www.facebook.nl/theyoungchurchsingers