Muziektheater De Plaats, het Toonkunstkoor Arnhem en het Bachkoor Apeldoorn zetten samen de traditie voort die in 2017 met toewijding en succes is ingezet: een avontuurlijke muziektheater enscenering voor jong en oud van de Matthäus-Passion. Het beroemde verhaal van de Zoon die moet sterven om daarna door zijn Vader tot leven te worden gewekt. En dat op de prachtige muziek van Bach.

Hoofdpersoon in deze voorstelling is Siem, een jongen van elf. Met een vader die, altijd rond dezelfde tijd van het jaar, plots héél hard muziek opzet. En meezingt! Wat is dat voor muziek? Waar gaat die muziek over? “Pap, kan het wat zachter, ik ben mijn huiswerk aan het maken!” Een verhaal over vriendschap, verraad, offer, zondebok, lijden, medelijden, dood. En, tot slot, verrijzenis. Het geheim dat het leven voortkomt uit de dood. Bestaat dat? Dat bestaat!

Kom luisteren, kom kijken! Voor iedereen van 9 tot 99 die houdt van een wonderlijk verhaal én wonderschone muziek.

Apeldoorn: Grote Kerk, Loolaan 16, Apeldoorn
7 maart: 18.30 uur én 20.30 uur
8 maart: 18.30 uur én 20.30 uur

Arnhem: Walburgis kerk, Walburgisplein 1, Arnhem.
9 maart: 18.30 uur én 20.30 uur
10 maart: 18.30 uur én 20.30 uur
11 maart: 13.00 én 15.00 uur

Kinderen t/m 16 jaar en CJP € 11,50,-
Volwassenen € 16,50,-

Voor meer info en ticketverkoop klik hier.