Deze activiteit vindt plaats op:

Het eerstvolgende Interkerkelijk Gebed voor Apeldoorn en omliggende dorpen vindt plaats op zondagavond 9 september 2018 bij Menorah. Aanvang 19.30u, deur open 19.00u.

Op 17 juni, onze laatste avond, hadden we een weer fijne tijd van ontmoeting en gebed bij De Fontein. We hebben gebeden voor elkaar, voor de kerk(en) en voor de stad. Specifiek gebed was gevraagd voor diverse missionaire activiteiten in de wijken: voor de Pioniersplaatsen De Fontein in Zuidbroek en De Sleutel in Kerschoten, voor inloophuis Plexat in Orden en voor Sportfreaks in Apeldoorn Zuid en in De Maten. Ook hebben we gebeden voor het plan om gedurende de maand december een pop-up kerk te organiseren in december in een winkelstraat in het Centrum.

Ook in juli en augustus kunt u weer terecht in het Gebedshuis Apeldoorn waarbij de openingstijden wat zijn aangepast aan de vakantieperiode:

Maandag07:00-08:00 uurMannenbidstond
Woensdag10:00-12:00 uurGebed voor de kerken en Apeldoorn
Woensdag even weken14:00-15:00 uurGebed voor Israël
Woensdag even weken15:00-16:00 uurGebed voor de vervolgde kerk
Vrijdag10:00-12:00 uurGebed voor de kerken en Apeldoorn

Mocht er een speciale activiteit zijn, zoals een evangelisatieactie, dan kunnen in overleg met Theo van Vlijmen (06-10634040) altijd extra openingsuren worden afgesproken.