Deze activiteit vindt plaats op:

Het eerstvolgende Interkerkelijk Gebed voor Apeldoorn en omliggende dorpen vindt plaats op zondagavond 7 oktober 2018 bij De Ontmoeting (Vergadering van Gelovigen). Aanvang 19.30u, deur open 19.00u.

Op onze vorige avond, op 9 september bij Menorah, hebben we gebeden voor De Kerkproeverij, voor Evangelisatie en voor de plannen om een Pop-up kerk te organiseren in een winkelstraat in het Centrum van Apeldoorn in december.

Op 7 oktober denken we in eerste instantie te gaan danken voor alle zegeningen van die we de afgelopen anderhalf jaar, sinds de start van het Interkerkelijk Gebed, hebben mogen ontvangen. Voorts denken we te gaan bidden voor het onderwijs dat in september weer begonnen is en voor het werk van de politie.

De volgende bijeenkomst is gepland op 4 november, bij Baptistengemeente Apeldoorn.