Deze activiteit vindt plaats op:

Op 12 mei kunt u weer meewandelen met Bidden met de Benen. Het begin van de wandeling is in de dagkapel van de Onze-Lieve- Vrouwekerk, ingang naast het Parochiehuis aan de Stationsstraat 13 in Apeldoorn. Thema is Vrede. De kracht van Verbeelding om vrede voor te stellen, In Syrië, Irak, in de wereld en in ons hart. Aanvang is 09.30 uur.

Er is een 10-km en een 15-km wandeling. De tocht voert via een groene verbinding naar het buitengebied. De routes leiden de deelnemers – soms via onverwachte paden – langs de Grift, enkele andere beken en het kanaal. Onderweg is er gelegenheid om samen een kopje koffie of thee te drinken.

Omdat het de laatste wandeling is van het seizoen willen wij afsluiten met een ontmoeting in de pastorietuin, tenminste als het weer het toelaat. Daar kunnen we napraten met elkaar onder het genot van een drankje en een hapje. Dankbaar mogen we weer terugkijken op een mooi en inspirerend wandelseizoen. Iedereen is van harte welkom.

Deelname is gratis; een vrijwillige bijdrage in de kosten is welkom.
Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie zijn de volgende personen beschikbaar:
Henri ten Brinke, tel. 055-3015015, en Ronald Dashorst, 06-16912727, U kunt de nieuwsbrief aanvragen via