Geloof ・Hoop ・Liefde

De Lady of Soul Berget Lewis en Zo! Gospel Choir gaan op 15 september een fantastisch concert geven in de Grote Kerk Apeldoorn. Dit concert, dat wordt georganiseerd in het kader van het 125-jarige bestaan van de kerk, belooft een “happening” van formaat te worden. Op het “menu” staat een meeslepende mix van gospel, soul en RnB en de crossovers die deze genres maken met populaire muziekstromingen als pop, rock en blues.

Berget Lewis

Berget Lewis is één van de beste en meest gevraagde zangeressen van ons land en tourde over de hele wereld met niet de minste artiesten. In Nederland maakt Berget Lewis ook furore met de superformatie The Ladies of Soul waarmee zij jaarlijks een stijf uitverkochte concertserie verzorgt in de Ziggo Dome.
Samen met Shirma Rouse en zus Donna Lewis is Berget vijf jaar geleden met het ZO! Gospel Choir begonnen. Daarin krijgen de beste talenten uit de Bijlmermeer een kans om samen te zingen en ervaring op te doen. In die vijf jaar is het uitgegroeid tot een gerespecteerd merk en heeft het koor samengewerkt met veel grote artiesten ZO! Gospel Choir.

ZO! Gospel Choir

ZO! Gospel Choir, onder meer bekend van hun optredens in het TV programma De Wereld Draait Door, staat bekend als het Beste Koor van Nederland. Met de Ladies of Soul (Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace) stond ZO! Gospel Choir tijdens de Live in the Ziggo Dome-concertserie op het podium in een bomvolle Ziggo Dome. ZO! Gospel Choir & Berget Lewis in Concert is entertainment in zijn puurste vorm en topkwaliteit van eigen bodem. Zorg dat u er bij bent. Een traktatie voor de ware muziekliefhebber en een concert dat u absoluut niet mag missen.

Het concert vindt plaats op vrijdag 15 september en begint om 20:30 uur.
Tickets € 15,- per stuk (incl. drankje + hapje na afloop)
Kaarten zijn verkrijgbaar via Orpheus.