• Top2000 dienst in de Grote Kerk

Op zondag 22 december, om 19:00 uur, organiseren de Grote Kerk en de Goede Herderkerk een Top2000-kerkdienst in de Grote Kerk aan de Loolaan in Apeldoorn. De monumentale Grote Kerk aan de Loolaan in Apeldoorn biedt voor het derde jaar op rij een podium aan de top band Major Seventh. Het Apeldoorns Popkoor verleent haar […]

• Dienst met Belangstellenden

Een maandelijkse dienst in de Grote Kerk waarvan het karakter eenvoudig is, waarbij liederen gezongen worden die bekend en gemakkelijk zijn mee te zingen. De dienst begint om 19.00u. Er is samenzang vanaf 18.45u.

• Kapelconcert Hoog Soeren

Zondag 19 januari 2020 aanvang 15.30 uur Kwartet Hannah Visser Kaarten € 7,50 reserveren via de link op de pagina of via of aan de zaal. Contante betaling vereist.

• Kapelconcert Hoog Soeren

Zondag 1 maart 2020 aanvang 15.30 uur A Capella, maat 41 Kaarten € 7,50 reserveren via de link op de pagina of via of aan de zaal. Contante betaling vereist.