• Dienst met Belangstellenden

Een maandelijkse dienst in de Grote Kerk waarvan het karakter eenvoudig is, waarbij liederen gezongen worden die bekend en gemakkelijk zijn mee te zingen. De dienst begint om 19.00u. Er is samenzang vanaf 18.45u.

• Lichtjesregen voor iedereen

Op vrijdag 15 november 2019 organiseren wij, de Rooms-Katholieke geloofsgemeenschap Antonius uit de Vecht, de Protestantse Gemeente Terwolde – de Vecht en de Wilhelminakerk, een lichtjesregen voor iedereen!! Honderden kaarsjes staan dan rond de Wilhelminakerk in de Beemte, klaar om aangestoken te worden door u! Kaarsjes die u kunt aansteken ter nagedachtenis aan een geliefd […]

• Kapelconcert Kapel Hoog Soeren

Zondag 24 november 2019 aanvang 15.30 uur Americana Unlimited Kaarten € 7,50 reserveren via de link op de pagina of via info@kapelconcertenhoogsoeren.nl of aan de zaal. Contante betaling vereist.

• Kapelconcert Hoog Soeren

Zondag 19 januari 2020 aanvang 15.30 uur Kwartet Hannah Visser Kaarten € 7,50 reserveren via de link op de pagina of via info@kapelconcertenhoogsoeren.nl of aan de zaal. Contante betaling vereist.

• Kapelconcert Hoog Soeren

Zondag 1 maart 2020 aanvang 15.30 uur A Capella, maat 41 Kaarten € 7,50 reserveren via de link op de pagina of via info@kapelconcertenhoogsoeren.nl of aan de zaal. Contante betaling vereist.