Geloof ・Hoop ・Liefde

Activiteiten

 • Kapelconcert

  Kwartet Bert van der Weide, Rythm and Blues Kaarten € 7,50 reserveren via de link op de pagina of via info@kapelconcertenhoogsoeren.nl of aan de zaal. Contante betaling vereist.

 • Dienst met Belangstellenden

  Een maandelijkse dienst in de Grote Kerk waarvan het karakter eenvoudig is, waarbij liederen gezongen worden die bekend en gemakkelijk zijn mee te zingen. De dienst begint om 19.00u. Er is samenzang vanaf 18.45u.

 • Zicht op Kunst

  Kunstenaars van binnen en buiten de Jachtlaankerk presenteren zich tijdens een 2-daags kunstfestival. Op 15 en 16 juni wordt tussen 12-17u de Jachtlaankerk een groot creatief centrum. Kunstenaars, zoals een schilder, fotograaf, keramiek artiest, presenteren zich en zullen aan het werk zijn. Ook wordt er een workshop met keramiek gegeven. Er zullen tijdens deze twee […]

 • Kapelconcert

  Torno Tango, Tango met een twist Kaarten € 7,50 reserveren via de link op de pagina of via info@kapelconcertenhoogsoeren.nl of aan de zaal. Contante betaling vereist.

 • Kapelconcert

  Sextet Oostenwind, met Roelof de Jong , piano Kaarten € 7,50 reserveren via de link op de pagina of via info@kapelconcertenhoogsoeren.nl of aan de zaal. Contante betaling vereist.